Alla inlägg den 10 september 2014

Av Jessica Karlsson - 10 september 2014 17:40

Ja som rubriken lyder så är jag tillbaka.

Set ut som om jag har haft ett uppehåll över sommaren med bloggen. Kan väl vara ärlig och säga att jag har inte haft någon lust att sätta mig vid datorn och skriva här, så jag har helt enkelt struntat i det.

Men nu tänkte jag ge det en chans till. Är arbetslös på heltid nu så jag har all tid i världen för min lilla blogg.

Kanske inte händer så mycket i mitt liv just nu, men några rader ska jag nog kunna få ihop.


Tänkte berätta lite snabbt vad jag har sysslat med i sommar.

För det första har jag jobbat en hel del, så egentligen inte haft så mycket tid att göra saker på. Men man får försöka klämma in det på de få lediga dagarna.

Min bror tog studenten i Juni (va så stolt över han). Sen tog jag om A en båtkryssning till Tallin, en månad senare tog vi en helg i Göteborg (super mysigt).

När jag hade jobbat klart för sommaren drog jag och ett härligt gäng ner till Gotland för ett par dagar. Sedan därifrån vidare till Ullared för att spendera en massa pengar. Så de dagarna åkte jag från kust till kust (vilket va en rätt jobbig resa, men sjuk kul).

Det är de tre "stora" resorna som jag har gjort i sommar. Sen hittar man alltid på något litet att göra när man slutar jobbet (som att bli med min sambo och hans kompisar på lite golf).

Har varit en helt underbar sommar, med bra väder och framförallt att jag har jobbat på hemmaplan iår.

Presentation


Hej! Jag som driver denna bloggen heter Jessica och är 23 år. Bor i Karlskoga tillsammans med min sambo, vår dotter och vår hund, Elvis. Bloggar om hur det är att vara mamma, shopping och vardagliga ting.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards